"Рятувальниця Малібу" Памела Андерсон вирішила порятувати саму себе від соцмереж.

Популярна американська актриса, фотомодель і продюсер Памела Андерсон видалила всі свої акаунти в соціальних мережах. Про це вона повідомила в останній публікації в Instagram.

Зірка шокувала фанатів своєю заявою про те, що більше не буде створювати пости в Instagram, Facebook і Twitter.

Своє рішення Андерсон пояснила тим, що соціальні мережі є засобом контролю над розумом людей. Акторка зазначила, що знайшла своє місце в житті і тепер вона вільна.

"Це буде мій останній пост в Instagram, Twitter чи Facebook. Мене ніколи не цікавили соцмережі. І тепер, коли я знайшла своє місце в житті, мене щиро надихає читання і перебування на природі. Я вільна. Спасибі всім за любов. Будемо сподіватися, що ви знайдете в собі сили та натхнення слідувати вашій мети й постараєтеся не піддатися спокусі, щоб не витрачати час даремно. Це те, що вони можуть використовувати, щоб заробляти гроші - взяти під контроль ваш мозок", - написала Памела.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Памела Андерсон виходить заміж: що відомо про обранця рятівниці Малібу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Памела Андерсон публікувала в Instagram відверте фото

Також Знай.ua писав, Памела Андерсон показала чудову форму для свого віку