Головний редактор МІА "Росія сьогодні" і RT Маргарита Симоньян приїхала на передову в Донецьк.

Про це повідомили в телеграм-каналі WarGonzo, посилаючись на саму Симоньян.

Маргарита Симоньян побувала на передовій на Донбасі.

Зокрема, керівник RT відвідала Іверський монастир, який знаходиться безпосередньо на лінії зіткнення поруч з Донецьким аеропортом.

Маргарита Симоньян, фото: Фейсбук
Маргарита Симоньян, фото: Фейсбук

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, що на початку кар'єри Маргарита Симоньян також працювала військкором, а протягом останніх кількох років активно підтримувала ідею видачі російських паспортів жителям ДНР і ЛНР.

Пізніше, сама Маргарита Симоньян підтвердила факт відвідування передової, розмістивши відповідний пост на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Якщо хто мене втратив, я тут",- написала журналістка.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Головна пропагандистка Путіна потрапила в реанімацію прямо з наради, деталі. Головний редактор МІА "Росія сьогодні" і RT Маргарита Симоньян потрапила в лікарню.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кремлівська пропагандистка отримала Жорстке попередження за заклик ввести війська в Білорусь: "не пробачимо". Маргарита Симоньян закликала ввести війська в Республіку Білорусь через протести, які охопили країну.

Також «Знай.иа " писав, що Російська пропагандистка мріє, щоб Одеса повторила долю Криму: "х** за щоку поверни давай". Керівниця пропагандистських послідовників Геббельса Russia Today Маргарита Симоньян у своєму Twitter розмістила публікацію, яка викликала справжню бурю серед її читачів.