Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала фанатам у своїх Insta Stories миле відео. Так, Тіна вирішила під час шопінгу помилуватися собою перед дзеркалом.

Мабуть, їй дуже сподобався затишний бежевий костюм з незвичайним принтом на правому рукаві кофти. У ролику можна помітити, що там зображена панда з червоною сокирою, на якій є напис "черговий скандал". До речі, буквально недавно Кароль розповідала, що готує для шанувальників нову пісню якраз пов'язану з цією фразою.

скріншот Insta Stories Тіни Кароль

скріншот Insta Stories Тіни Кароль

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот Insta Stories Тіни Кароль

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Нагадаємо, Джамала замахнулася на найкращий хіт Тіни Кароль через "Голос країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль зізналася, кому зобов'язана своєю спокусливістю: "Рада надихати майстра".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль розкрила таємницю нового "Голосу країни": "Я дам можливість…"