Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу "_fantina" в соціальній мережі Instagram показали зворушливе фото Тіни з однією з її численних маленьких фанаток, 7-річною Тіною Синяговською, яка вже не раз підкорювала мережу не тільки спільними селфі зі своїм кумиром, а й колажами, де копіює розкішні вбрання Кароль.
Цього разу, маленька Тіна приміряла на себе костюм зі спідниці і топа, який пошила її мама з 6000 намистин. Таким чином, крихітка повторила схожий костюм свого купира - Тіни Кароль.

" Вау! 6000 намистин! Синаговська Тіна Браво!",- написали на фан-акаунті.

"Дуже гарно❤️", " Краса. Браво!", "Нагадало мені, що ці уривки так і не стали повними піснями", "дуже крутоооо😍 ✨ 🌟", "ваууу👏", "фантастика", "Ваууу. Шокккк. Нічого собі 😍", " Нереальна красотаааа! Чарівно! Дуже😍 ✨ 🌟"," ого потрясающе приголомшливо! А скільки сил і часу пішло.. Неймовірно!", "Як красиво, це Яке ж терпіння треба мати❤️"," захват-захват😍це ж скільки терпіння❣ дууже красиво👏", - захоплювалися шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.иа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль