Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося відео, на якому Кароліна позувала в Києві, де гостювала більше 10-ти днів, лише недавно знову повернувшись до Москви. Так, артистка, яка покинула рідну Україну в 2014 році, встигла провідати маму Жанну Василівну, зустрітися з кращою подругою Лілією Подкопаєвою, вдосталь погуляти по вуличках столиці.

Наостанок красуня виставляла кілька пікантних фото з готелю, позуючи лише в махровому халатику і капцях, демонструючи стрункі ноги. З образом для розкішної фотосесії їй допомагав відомий український стиліст Дмитро Пелимський, створюючи для зірки нову зачіску. Процес перетворення Лорак вирішила відобразити, зробивши відео-селфі в дзеркалі, ніжно посміхаючись на камеру і посилаючи фанатам повітряні поцілунки.

"Прекрасна @anilorak і майстер-стиліст на всі руки @pelymskyi . 😍😘

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Я так рада знову бачити їх співпрацю! 😍 😘 Яка радість що Кароліна все частіше і частіше в Києві😍

Наша Гордість. 🙏😉"