Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру на території Російської Федерації, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 6,8 мільйонів чоловік.

З ними вона частенько ділиться всілякими фотографіями і відео. Сьогоднішній день, 28 січня 2021 року, не став винятком, адже виконавиця виклала відразу кілька знімків зі своєї прогулянки по засніжених просторах. Ані Лорак постала в пишній розстебнутій куртці джинсового кольору, шапці, штанях і кофті на блискавці.

Ще кілька днів тому вона ділилася Instagram Stories, в яких був зображений київський аеропорт "Бориспіль" і літак зсередини. Співачка залишила столицю України, в якій пробула зовсім небагато.

"Ми вчимося жити в запропонованих обставинах. Найкращий час - це тут і зараз!", - написала вона в підписі до фотографій.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Завжди посміхайтеся😍", "Ми дуже скучили за вами і концертами!! До зустрічі в березні, ми підірвемо все💥 🙏❤️", "Кароліна, а коли нам чекати від вас нову пісню? ❤️❤️❤️❤️", "Снігова королева! 😍 Чекаємо від вас новий трек, коли ж??? 🔥", "Каролін, коли кліп?💜або альбом...або пісня... що-небудь😂 🙏💘", "Прекрасна Снігуронька 😍❄️ принадність😍 не намилуватися 😍
Прекрасного вечора Кароліночка 😘 💋 ", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Ані Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ані Лорак)

Нагадаємо, Ані Лорак помітили в номері готелю з лисим незнайомцем: пестив її волосся

Як повідомляв "Знай.ua", кохана колишнього Лорак розповіла все про свого спонсора: робить це на ніч

Знай.ua писав, ані Лорак оголила стрункі ніжки і зайнялася аналізом: "Щось особисте сталося"