Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз жінка поділилася сумною новиною, яка стосується їх рекламного Кабінету, заблокованого компанією Facebook.

"❌ ⭕️️️Ребята, привіт! Днями наш рекламний кабінет помилково був заблокований фейсбуком. Ситуація вже виправлена, все працює, але охоплення досі знижено. Тому прошу підтримати мої останні пости лайками і коментарем, щоб повернути охоплення до колишніх цифр. Буду дуже вам вдячна ❤️ ті, хто ставитиме лайки - рандомно залайкаю ❤️❤️❤️ вас у відповідь #Могилевська #instagram #flowers #love", — написала Наталія Могилевська у підписі до публікації, на якій вона постала з посмішкою та букетом квітів.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

"Наталя, коли приїдете з гастролями до Німеччини?❤", "Така ж вже красуня! 👍 💄 💃", "Краса! І букет дуже вам йде! 🌺 🌺 ", "Ви чарівна дівчина👏 💞 💐", "Яка красуня❤️♥️❤️❤️❤️♥️♥️", — написали користувачі в коментарях, де безліч людей ставили просто смайлики сердець, квітів та іншого.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)

Нагадаємо, розкішна Могилевська приручила "леопарда" і поділилася радістю: "700 тисяч"

Як повідомляв "Знай.ua", 45-річна Могилевська засвітилася в компанії молодого красеня: ніжно шепотів на вушко

Знай.ua писав, Могилевська "розтеклася" в білому Танці з молодими хлопцями: "Ми подружимося"