Президент Володимир Зеленський виступив з заявою у День пам'яті Героїв Крут. Глава держави виразив надію, що Україна й надалі демонструватиме звитягу протистояти більшому і сильнішому противнику.

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці президента у соціальній мережі "Інстаграм".

"У 1918-му під Крутами українці довели – боронячи рідну землю, вистоїмо навіть тоді, коли сили ворога в рази більші… І так буде завжди", — йде мова у пості з соцмереж.

Ілюстрацією до публікації стали три фотографії з молодими українськими військовими, які вистроїлися в урочисті шеренги. Ймовірно, це символічний жест у данину пам'яті юнакам-воїнам, які полягли у 1918 році.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також Офіс Президента оприлюднив відео з акції вшанування пам'яті загиблих, в якій взяли участь військові та президент. До монумента полеглим героям поклали квіти, дійство супроводжувалося відданням військових почестей захисникам Батьківщини.

Зеленський вшановує пам'ять Героїв Крут, кадр з відео
Зеленський вшановує пам'ять Героїв Крут, кадр з відео

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський вшанував пам'ять жертв Голокосту: "Майбутнє точно не прощає"

Знай.ua писав, день народження Зеленського порівняли з Януковичем: замість спортзалу подарунки від бандитів і олігархів