Катерина Кухар - відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками". Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками новинами свого особистого і творчого життя.

18 січня знаменитість відсвяткувала 39-й день народження серед пальм і блакитної води на райських Мальдівах в компанії чоловіка Олександра Стоянова і дітей. Так, 28 січня коханий чоловік артистки вирішив влаштувати для неї додатковий подарунок - яскраву і веселу вечірку-сюрприз, про яку красуня навіть не здогадувалася.

Серед зіркових гостей були помічені Оля Полякова, Наталія Могилевська, Володимир Остапчук і багато інших, а сама винуватиця торжества з'явилася на публіці в розкішній сукні-комбінації золотого кольору з глибоким декольте. Гості дружно співали і танцювали, не залишаючи Кухар без безлічі теплих побажань, а також розкішних подарунків і величезних букетів квітів - їх Катерина показала в своїх сторіс вже під ранок, разом з видом з готелю. На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явилася добірка найяскравіших відео з торжества.

"Олександр Стоянов організував для дружини секретний день народження 💥

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

18 січня, під шум океану та щебетання тропічних птахів, Прима-балерина відзначила 39 років. Тоді зірка відпочивала на Мальдівах, отож святкувала з найріднішими.

Втім, коханий @ekaterinakukhar_official вирішив зробити їй сюрприз. Тож коли вони повернулися до Києва, @stoianov_aleksandr запросив її на романтичну вечерю... яка виявилася гучною вечіркою."

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.