Головний герой 11 сезону найромантичнішого шоу на каналі СТБ "Холостяк" Михайло Заливако з'явився в свіжому анонсі проекту.

Так, на офіційній сторінці "Холостяка" опублікували красиве відео, на якому бізнесмен з Харкова їде в машині з букетом червоних троянд і коробкою з обручкою, а потім зупиняється, помітивши на дорозі маленьке кошеня. Михайло вирішив підібрати пухнастика і забрати до себе в машину. Варто зазначити, що ролик вийшов досить зворушливим і милим.

"Холостяк з великим серцем 💖❤️ Серед мільйонів людей Холостяк Михайло Заливако обов'язково зустріне с вою любов. І що б не трапилося, він завжди буде поруч! ❤️ Не пропустіть прем'єру найочікуванішого романтичного проєкту цієї весни 5 березня о 19:00! Став +, якщо з нетерпінням чекаєш на прем'єру👇", - йдеться в публікації.

"Молодці СТБ, креативно до реклами підходите 👍", "Якийсь він неприємний. Скільки було холостяків, дивилася, навіть переживала, брр, цього дивитися не буду", - написали коментатори.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що новий "Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту.

Нагадаємо, Михайло Заливако вже обеззброїв претенденток на серце: "Для тих, кому не спиться".

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець Холостячки Григорій Решетник зробив зізнання про виховання синів: "Гаджети лише у вихідні".

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник назвав дату виходу "Холостяка 11" і пригадав героїв усіх сезонів.