Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram новий пост, в якому показав головних героїв усіх сезонів проекту. Також телезірка нагадав, що прем'єра нового шоу відбудеться 5 березня 2021 року.

"Вже 10-ть років я веду найромантичніший проект країни "Холостяк". І зараз ми готуємо вже 11-й сезон, прем‘єра якого відбудеться 5 березня на СТБ! Щиро поважаю та підтримую дружні стосунки з усіма нашими головними героями. Адже вони – харизматичні, самобутні та неповторні! А тепер Ви напишіть, хто ваш улюбленець? І який сезон вважаєте найцікавішим і найпристрастнішим? 🌹💍" - написав Григорій.

Нещодавно на офіційній сторінці проекту також повідомили про дату прем'єри "Холостяк 11".

"Значить інструкції наступні:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

🚀 пакуємо свої валізки вражень та гарного настрою
🚀 ставимо нагадування на 5 березня (П'ЯТНИЦЯ) 19:00
🚀 відправляємося у незабутню подорож разом з Холостяком

P.S. Не забудьте пристебнути паски безпеки - можлива емоційна турбулентність😏", - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що новий "Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту.

Нагадаємо, Михайло Заливако вже обеззброїв претенденток на серце: "Для тих, кому не спиться".

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець Холостячки Григорій Решетник зробив зізнання про виховання синів: "Гаджети лише у вихідні".

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник продемонстрував сімейну ідилію.