Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в соціальній мережі Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Зараз вона опублікувала дві фотографії і заявила про повернення у великий спорт.

"Все. Я знову повернулася у велике спорт. Бій обжерливості і ліні! Станову тягу, на радощах, робила саме з таким обличчям! ⠀ Якщо б зустріли мене в спорт залі з такою особою, що б сказали? #photography @zubarev.photographer #styleoftheday @tg.brand", — написала Даша Астаф'єва в підписі до публікації.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Компліменти б сказав☺️", "Шикарна ♥️♥️♥️♥️♥️", "Краса означає Тебе❤️❤️♥️♥️", "Я люблю Даша 😻😻💋💋❤️❤️♥️♥️", "Крута 💙❤️найяскравіша і красива🌷 🌷 🌷", "Друге фото просто карколомно . Обожнюю глибину в погляді. Просто Дива.💋 ", "Згадала себе в 18", "Запросив би на солоденьке з шампанським... було б приємно посидіти з найкрасивішою дівчиною", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, напівгола Плакидюк з СТМПУ розважилася з Астаф'євою в лазні: "Хто це там хотів". Вона постала з Астаф'євою в купальниках в одній з лазень.

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва показала, як бере в ротик: "Спробувала і довго мовчала"

Знай.ua писав, у Соні Плакидюк з СТМПУ дуже особливі стосунки з Дашею Астаф'євою: "Я мріяла її...". Про це діячка світу моди розповіла в інтерв'ю виданню "Теленеделя".