Президента, який "грав" на роялі без трусів, призначив керувати Черкащиною коміка у 69 трусах.

Ну що ж, як кажуть "show must go on". "Слуга" Олександр Скічко пройшов кастинг на посаду губернатора Черкащини.

У п'ятницю, 29 січня, Кабмін погодив призначення колишнього шоумена Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА, схваливши відповідний проєкт указу президента України Володимира Зеленського.

До 2019 року Скічко був шоуменом, аж поки не потрапив до Верховної Ради у складі пропрезидентської партії "Слуга народу", куди Володимир Зеленський набрав багато представників шоу-бізнесу.

Однак, "колишнім" шоумена важко назвати, адже він після того, як став нардепом і далі підпрацьовував телеведучим. Так, зокрема, Олександр Скічко вів новорічну програму на телеканалі Рената Ахметова "Україна 24".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А ще новопризначений губернатор Черкащини є зятем мільярдера Леоніда Юрушева.

Та, як з'ясувалось, у біографії 29–річного керівника Черкаської ОДА є значне досягнення - у 2012 році пан Скічко потрапив у "Книгу рекордів України". Виявляється, новоспечений губернатор Черкащини є володарем рекорду України з найбільшої кількості одягнених трусів - їх на себе майбутній "слуга" натягнув аж 69.

Отже, крісло керівника Черкаської області стане другою за важливістю життєвою перемогою пана Скічка.

В мережі оприлюднили архівні кадри, на яких відображено, як Олександр Скічко встановлював рекорд.

Нагадаємо, Зеленський віддав шоумену Скічку Черкащину

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Скічко записався в "Слуги народу" Зеленського

Також Знай.ua писав, вирішувати проблеми пенсіонерів довірили Колбасі