Генеральний директор Директорату розвитку соціальних послуг та захисту прав дітей Руслан Колбаса зробив заяву від Міністерства соціальної політики України щодо трагедії в харківському будинку людей похилого віку.

"На сьогодні в Україні сформована система надання послуг людям похилого віку та людям з інвалідністю. 91 заклад пройшов перевірки і має умови. Але я б не сказав, що державні установи перевіряються, навпаки, зараз отримуємо певний негатив, що якщо державне, то там багато перевірок", - зазначив чиновник в ефірі телеканалу "112".

Також Колбаса підтвердив, що деякі інтернати вимагають поліпшення якості, оскільки провалюють перевірки інспекції.

"Вибух таких проблем показує, що держава регулює ринок приватних послуг", - підсумував гендиректор директорату розвитку соціальних послуг та захисту прав дітей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Ведучий просто жахливий!" - написав один з користувачів соцмережі Facebook у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України збільшив розмір соціальної стипендії дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, а також особам з їх числа з 1 січня 2021 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, українських батьків попередили про доставку "пакетів малюка": хто отримає в першу чергу.

Також портал Знай.uа писав, що українським випускникам пообіцяли по 100 тисяч за успішне ЗНО.