У четвер, 21 січня, в Харкові сталася пожежа в будинку для літніх людей, в результаті якої загинуло 15 осіб.

Надзвичайна подія сталася на вулиці Нижня Гієвська, 150Б, на другому поверсі житлового будинку престарілих. Сторінка будинку престарілих" золотий час " була видалена, проте в Інтернеті все ж зберігся скріншот з посиланням на сайт.

Юрист Олексій Романов у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook заговорив про цю жахливу трагедію.

"Pгорів нелегальний будинок престарілих на Холодній Горі. Під час пожежі загинули 15 (!) бабусь і дідусів. На фото - як цей будинок виглядав ще влітку. І я повинен опублікувати наступну інформацію. Вона може врятувати чиїсь життя", - зазначив він у публікації.

Олексій Романов, скріншот: Facebook
Олексій Романов, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Романов заявив, що власника цього будинку звуть Акопян Славік Цолакович, 1953 року народження. Йому належать ще три будинки, в яких теж можуть розташовуватися такі ж нелегальні будинки престарілих. Юрист назвав адреси, де вони розташовуються-провулок Метробудівський, 25; провулок Добродецького, 2; вулиця Переяславська, 13.

Сторінка будинку престарілих в Facebook, скріншот
Сторінка будинку престарілих в Facebook, скріншот

"Це абсолютно відкрита інформація з реєстру нерухомості. Нічиї права її публікацією я не порушую. Цілком ймовірно, що там теж зараз знаходяться нещасні бабусі чи дідусі. Які щодня ризикують своїм життям через недотримання протипожежних умов. Сподіваюся, компетентні органи (якщо вони ще залишилися в цій країні) проведуть необхідні перевірки", — підсумував він.

Скріншот сайту будинку престарілих
Скріншот сайту будинку престарілих

Нагадаємо, в Харкові горить будинок престарілих, люди похилого віку у вогняній пастці: вже 15 загиблих

Як повідомляв Знай.ua, "Тут знімали порно і жили баптисти": що відомо про будинок престарілих у Харкові, де загинули люди

Також Знай.ua писав, друг покійного Кернеса Фукс розповів, як згасав мер Харкова: "Виводили з коми, а він-жартував"