Популярна 36-річна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Зараз знаменита співачка опублікувала відео в Stories, на якому постала з однією із заготовлених масок. Під одним її оком можна помітити фігурку пандочки, а під і над другим напис — "черговий скандал".

Тіна Кароль трохи покрутила головою і навіть підморгнула своїм шанувальникам кілька разів.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

На просторах соціальної мережі Instagram є один з неофіційних акаунтів Кароль, на якому зібрані всі Stories співачки. І це відео теж потрапило в публікацію. "Ви такі молоді, стильні, красиві, вам до лиця бути який стиль який ви приміряєте❤️🔥", "Клас❤️❤️", - написали користувачі в коментарях під цим постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зовсім недавно стало відомо, що Тіна захоплює нову платформу — Patreon, де відбуваються публікації зовсім ексклюзивних матеріалів, які включають невидані знімки з фотосесій, відео зі студії звукозапису та інше. Для гостей на своїй сторінці вона приготувала відео-інструктаж, що її фанати зуміють знайти на просторах її нової сторінки.

Нагадаємо, секретні матеріали і фото Тіни Кароль злили в мережу: "За мною шпигують"

Як повідомляв "Знай.ua", фраза Тіни Кароль стала мемом, а вона тільки рада: "А куди я прийшла?"

Знай.ua писав, Тіна Кароль у сукні Афродіти заінтригувала українців: "Черговий скандал"