Максим Степанов вважає, що найбільша проблема, яка на сьогодні існує, це дуже мала кількість людей, які готові до безкоштовної вакцинації від коронавірусу.

Про це міністр охорони здоров'я сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Степанов зазначив, що тільки 39% загального населення України заявили про готовність вакцинуватися.

" 38% медичних працівників, які працюють в лікарнях, які надають допомогу хворим COVID-19, екстрена медична допомога, включаючи водіїв, мобільні бригади, які вакцинуються і входять в перший етап "", - зазначив Степанов.

Міністр пояснив, що такі низькі цифри пов'язані з тим, що питання вакцинації беруться коментувати люди без відповідної освіти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Тому що у нас всі вважають, що питання вакцинації обов'язково треба прокоментувати. Якою вакциною вакцинуватися, хороша вона чи ні. Вибачте, будь ласка. Я лікар за освітою і не дозволяю собі коментувати ці питання. У нас є відповідні експерти".

Він також вчергове запевнив, що вакцинувати в Україні будуть безпечною вакциною, яку допустять на ринок України.

Нагадаємо, Степанов пояснив коли і яким препаратом вакцинуватимуть українців від Covid-19

Як повідомляв портал Знай.ua, учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину

Також Знай.ua писав, Степанов пообіцяв українцям covid-паспорти