В Україні 31 січня очікується тимчасова пауза у рясних опадах, які не давали відпочинку останніми днями, а на Заході навіть можна буде побачити сонячне небо.

Про це попереджає відома синоптикиня Наталка Діденко. Карту прогнозу опадів і температури повітря надано Українським Гідрометцентром.

Завдяки цьому у низці регіонів складеться оптимальна погода для того, щоб насолодитися результатом снігопадів, пограти у сніжки, покататися на санчатах чи зліпити снігову бабу. Проте на Півдні і Заході очікується помітний плюс, тому кучугури можуть й не залежатися.

Погода на 31 січня, зображення Гідрометцентр
Погода на 31 січня, зображення Гідрометцентр

"Температура повітря, як школярі на перерві - хто куди. Вночі за шкільні гаражі побіжать покурити "старшокласники", помірні морози, -3-9 градусів, а вдень "початкові класи" ще слухатимуться, буде тепліше, від 3 морозу до 3 тепла", — жартує по стовпчики термометрів на Заході та Півночі Діденко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

А ось вітер лишатиметься рвучким, західного напрямку, зі швидкістю до 12 метрів на секунду.

На дорогах ожеледиці, тому без потреби не користуйтеся автотранспортом, тим більше — на "лисій" гумі.

Вже з понеділка 1 лютого з Балкан в Україну прийде циклон, який знову принесе суттєві опади.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.