Українська ведуча Леся Нікітюк, як і ряд інших українських зірок, цього року була обмеженою при виборі напрямків для зимового відпочинку. Однак знову ж, розділяючи долю колег, вона наважилася полетіти на райські пляжі Мальдівів, про що вона не забуває нагадувати українцям, які зустріли сильні снігопади.

Постами про свій відпочинок на островах в Індійському океані зірка ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На останньому з них Нікітюк йде у сторону води по дошці, покладеній перпендикулярно до лінії узбережжя. На відомій ведучій лише купальник та абсолютно прозорий халатик, який розвівається по вітру.

"Шо там в Києві ? Сніг?" — глузливо запитує зірка в своєї аудиторії натякаючи на той факт, що вона вдало втекла від негоди на заздрість пересічним українцям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Чому люди так не люблять сніг? Радійте, поки він ще існує! Сніг - це круто)", "А шо тобі до нашого снігі?" - намагаються посперечатися з зіркою у коментарях ті користувачі соцмережі, які не обмежилися смайликом-емодзі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк заради "Холостячки" зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зачарувала вигинами на Мальдівах: "Погляд пропалює". Телезірка поділилася гарячим знімком з Мальдів.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк слідом за Настею Каменських і Олею Поляковою помчала з України: житиме на воді.