Популярна 36-річна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль часто дає приводи для обговорення свого особистого життя.

Цього разу серед шанувальників ходять чутки про нібито занадто теплі і не дружні стосунки між Тіною Кароль і Юлією Саніною, солісткою The Hardkiss.

Так, блогер зняв Тікток за лаштунками "Голосу країни" і звернувся з несподіваним питанням до Саніної.

"Я вирішив перевірити, чи насправді є щось між Тіною Кароль і Юлією Саніною. Для цього я прийшов на"Голос країни". Мені залишилося знайти Юлю і запитати у неї найголовніше", - говорить він.

Потім хлопець підходить до Саніної і запитує: назви перше жіноче ім'я, яке прийде тобі в голову. І Юлія без роздумів відповідає: Тіна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до відео Саніна зазначила Кароль і зазначила: "Тіна, мене спалили".

Раніше ми розповідали, що знаменита співачка опублікувала відео в Stories, на якому постала з однією із заготовлених масок. Під одним її оком можна помітити фігурку пандочки, а під і над другим напис — "черговий скандал".

Тіна Кароль трохи покрутила головою і навіть підморгнула своїм шанувальникам кілька разів.

На просторах соціальної мережі Instagram є один з неофіційних акаунтів Кароль, на якому зібрані всі Stories співачки. І це відео теж потрапило в публікацію. "Ви такі молоді, стильні, красиві, вам до лиця бути який стиль який ви приміряєте❤️🔥", " клас❤️❤️", - написали користувачі в коментарях під цим постом.

Нагадаємо, Тіна Кароль забула про Балана і стала мрією байкера, такою ви її ще не бачили.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль опинилася в центрі чергового скандалу: залишається підморгувати фанатам.

Також "Знай.uа" писав, що Секретні матеріали і фото Тіни Кароль злили в мережу.