На сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій йдеться про те, що, станом на 14 годину 31 січня, опадів на території країни не спостерігається.

Проїзд на дорогах загального користування, за інформацією Служби автомобільних доріг, забезпечений, пробки відсутні. Адже для забезпечення проїзду та розчищення автодоріг задіяли 1698 співробітників і більше однієї тисячі одиниць техніки (1288).

"Всього з початку негоди підрозділами ДСНС проведено буксирування понад 1 тис. 200 од. автотранспортних засобів (з них 32 карети швидкої медичної допомоги, 30 автобусів), надано допомогу понад 2 тис.200 осіб (з них 3 породіллі), розпиляли і прибрали 103 повалених дерева, розчищено від снігу 910 км дорожнього покриття. Від ДСНС залучалося 1 тис. 400 чоловік особового складу та 457 одиниць техніки", — йдеться в повідомленні ДСНС України.

Штаби обласних державних адміністрацій та Укравтодору здійснюють координацію дій. На найближчі кілька діб (з 31 січня по 2 лютого) в Україні очікується сніг і мокрий сніг, на півдні з дощем, а іноді можливе посилення вітру до 15-20 метрів в секунду. На дорогах, крім південних областей, буде ожеледиця.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

1-2 лютого очікується зниження температури вночі до 4-10° морозу.

Нагадаємо, заходь - не бійся, виходь - не плач: українцям показали список місць, де можна врятуватися від холодів - безкоштовно

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві з палаючої квартири врятували переляканого малюка - ховався в кутку

Знай.ua писав, У Хмельницькому розгорілася масштабна пожежа, вогонь пожирав метр за метром: "Рятувальникам вхід закритий!"