Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч осіб. Зараз знаменитість запитала поради у своїх підписників-собачників. Телеведуча зіткнулася з проблемою собачого хропіння, яке не дає спати ночами.

"Напевно, про це непристойно говорити...Напевно, це занадто інтимно...Напевно, ви зараз будете в шоці...Напевно, о третій годині ночі робити це - дуже зухвало..Проте‼️ Так‼️
В яку позу покласти французького бульдога, щоб він не хропів!!! - Гугл, допоможи!!",- написала телезірка.

"Француза не знаю, але нашу англійську дівчинку як не поклади - хропе, хрюкає і пукає однаково голосно🤣 тільки тональності змінюються🤣", "Наш француз не сильно хропе, а якщо спить на животі то взагалі немає", "розумію))) У мене теж француз, це хропілки і перделкі ще ті", "у мене 4 англійських бульдога, сплять зі мною хропіння жахливе. Єдиний порятунок беруші, і той звук все одно проникає", "ніяка поза не допоможе, це все природа вирішила👀", "В будь-яку як не покладіть а все одно буде хропіння це на жаль не уникнути у мене 4 мопса а у них будова носика як у французів тому хропіння на весь будинок до цього тільки звикайте", "Ви ище хропіння породи кане-корсо не слухали", "мене чих 🥰хропе як дорослий мужик 😂", "У нас теж англієць, хропе з усією душею в будь-якому положенні", - коментували фоловери.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наречена Розенка Лебідь розкриє шахраїв з псевдобанків і навіть клінік: що готують " Аферисти в мережах"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена Розенка Лебідь показала соски і круглий животик: "вже не влазить"

Також «Знай.иа " писав, що Наречена Розенко вляпалася в справжню казку, тепер вона чарівна: "Латте єдинорога..."