Американська медіаперсона Кайлі Дженнер, відома як сестра Кім Кардашьян і учасниця проєкту "Сімейка Кардашьян" є однією з найбільш успішних світових блогерок. Свою аудиторію 23-річній дівчині вдається утримувати за допомогою ефектних фотосесій — такою стала, наприклад, підбірка знімків у відвертій сукні, яка лише подекуди прикривала тіло зірки.

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці Дженнер у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото на Кайлі коротка оранжева сукня. Вона майже прозора: лише трикутник біля стегон та груди прикриває не муарова тканина, а непрозорий шмат матеріалу. При цьому боки дівчини оголені шнурівкою, у той час як як груди, які не приховує бюстгальтер, напівоголені через декольте, яке утримують натягнуті ґудзики — складається враження, що вони ось-ось і розлетяться.

Кайлі Дженнер, фото Інстаграм
Кайлі Дженнер, фото Інстаграм

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Характерно, що всесвітня знаменитість для фото обрала доволі дивну позу: вона з пристрастю накидується на стіну будівлі, притискається до неї тілом і піднятою ногою.

Кайлі Дженнер, фото Інстаграм
Кайлі Дженнер, фото Інстаграм


Нагадавши, як Кайлі Дженнер перетворилася на кобру-спокусницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в компанії батька своєї доньки Тревіса Скотта.

Також портал Знай.uа писав, як Кім Кардашьян помилково виклала невідредаговане фото, яке змусить вас забути про комплекси.