“1+1” активно працює над просуванням власного контенту і героїв у соціальних мережах. Ось і нині: не встиг завершитися другий випуск 11 сезону шоу “Голос країни”, як офіційна сторінка проєкту у соціальні мережі "Інстаграм" розповідає цікаві деталі про одного з нових учасників, Рєзнікова Іллю.

“Рєзніков Ілля - музикант, грає у своєму проєкті "Letay". Учасник дуже хоче ділитися своєю творчістю з іншими і саме тому він прийшов на сцену Голосу. Адже це найбільша музична платформа країни і найкраща можливість для артиста. Подобається виступ учасника?” - йде мова у публікації.

Хлопець виконав популярну колись пісню “Два вікна”, яку виконує Гайтана. Щоправда, Ілля кардинально переосмислив музику: він виконав “Два вікна” у манері схожій на легке і віддалене реггі. Таке прочитання дало друге дихання пісні. За хлопця “проголосували” Надія Дорофєєва і Олег Винник. В врешті-решт кучерявий Ілля, який своїми вусами і гострим носиком нагадує колишнього напарника Наді по "Время и стекло" Позитива, обрав команду співачки, яка таки зважилася на сольну кар'єру і встигла підірвати мережу хітом "Горит".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Голос Країни" прогнувся під гнітом українців: "Народ повинен керувати"

Як повідомляє портал Знай.uа, Талановита вокалістка перепела Billie Eilish і розгорнула 4 тренерських крісла на "Голос країни"

Також Знай.uа писав, що На "Голос країни" прийшла справжня "душа народу" Галина Куришко