Онука української співачки Софії Ротару Sofia Eve сфотографувалася на фоні засніженої природи з білим песиком на руках.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці співачки і діячки фешну у соціальній мережі "Інстаграм".

Соня Євдокименко, яка веде свої сторінки у соцмережах і на YouTube як Sofia Eve і використовує для цього виключно англійську мову, показала, як вона проводить сніжну пору у себе вдома. У кадрі з'явився і її чудовий білий пухнастий песик.

На фотографіях дівчина одягнена у жовту шубу зі штучного хутра та білі джинси. На першому знімку Соня підіймає песика над головою і мило на нього дивиться, стоячи серед засніжених ялинок. На другому фото юначка позує разом зі своєю мамою Світланою. Локацією зйомок зазначено "Дім, милий дім" (Home Sweet Home).

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Sofia Eve виклала й коротеньке відео з песиком, на якому вона грайливо підморгує.

Нагадаємо, раніше Невістка Ротару Євдокименко показала дочку Софію з "ботоксними" губами: "хто з них мама?". Світлана Євдокименко показала фотографії з Софією/

Як повідомляє портал Знай.uа, Син Ротару показав покійного батька в молодості: ось за якого красеня вийшла заміж "Хуторянка". Руслан Євдокименко опублікував портрет молодого батька не дарма-є привід для святкового спогади.

Також Знай.uа писав, що Українцям показали шикарний особняк Софії Ротару: хвойний ліс і Range Rover на ділянці. 73-річна зірка радянської та української естради Софія Ротару під час карантину більшу частину часу проводить у своєму заміському будинку під Києвом.