Фіналістка конкурсу краси" Міс Казахстан-2019 " Гульнур Нуртаза змушена працювати посудомийницею. Дівчина залишилася без батьків і змушена забезпечувати себе сама.

Про це передає видання Nur.kz у своєму Instagram.

За даними порталу, 19-річна дівчина вже півроку працює на кухні одного з кафе в місті Кизилорда. У мережі з'явилося відео, де Гульнур працює на кухні: чистить часник і миє посуд. Закадровий голос каже, що це і є та сама "Міс Кизилорда-2017". Гульнур не заперечує, що це саме вона.

Як розповіли виданню знайомі Гульнур, 19-річна дівчина залишилася без батьків: два роки тому помер її батько, а два місяці тому померла мати. Тепер красуня забезпечує себе самостійно. Відзначається, що Краса Гульнур тільки створює їй проблеми: начальниці-жінки не беруть її на роботу з ревнощів, побоюючись, що вона "вкраде" їх чоловіків, а чоловіки відразу пропонують інтим.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Титул "Міс Кизилорда-2017" завоювала Нуртаза Гульнур. Через два роки вона також брала участь у щорічному національному конкурсі "Міс Казахстан".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька закарпатка підкорила Україну ангельською красою-майбутня королева

Як повідомляє портал «Знай.иа» Красуня із Закарпаття перемогла у конкурсі для розкішних жінок-перед такими формами не встояти

Також «Знай.иа " писав, що Українка завоювала титул "Міс Чикаго" і стала доктором: цю красу приховували 60 років