Відома українська актриса Ірма Вітовська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими охоче ділиться цікавими публікаціями. Цього разу, у своєму Фейсбуці, франківчанка у день 103 річниці Героїв Крут, нагадала українцям, як важливо пам'ятати свої історію, знати правду та робити правильний вибір у сьогоденні.

Як стало відомо, до Дня пам'яті Героїв Крут, 103-ту річницю якого українці відзначили 29 січня, львівські військові ліцеїсти записали Музичний кліп "У полі під Крутами".

У твір закладали філософію того, що патріотична молодь – як століття тому, так і зараз – готова захищати свою країну до останнього подиху.

Під враженням від побаченого, Ірма Вітовська написала емоційний пост на своїй сторінці у Фейсбуці. В якому розповіла, як важливо знати правду і жити по ній. А також змусила кожного замислитися на якому він боці - правди чи гріха.

"Правда завжди перемагає... Навіть, коли проходить багато часу.. Навіть, коли її знищують або ховають від сучасників...
Жити по правді, у згоді з сумлінням - величезне випробування та найбільший іспит.. ОСОБЛИВО, КОЛИ ЖИВЕШ У ЧАС ВИКЛИКУ ТА БІДИ.
Ці юні та Божі душі знайшли в Бозі свою Славу - Славу Героїв.. Правда та їх подвиг побороли час і забуття. Сьогодні, для кожної людини в Україні, як ніколи, постає питання.. На стороні Правди чи гріха? Бо ті, хто знають, що йдуть проти сумління, навіть коли публічно це не визнають - є найбільшими грішниками..
Зневажаючий правду, зневажений буде..
Байдужим - байдужість..
Торгувати мовою, талантом, гідністю і ховати "голову в пісок" - найогідніша вада нашого брата...
Молодь... Чия Ти сьогодні? Себе в душі спитайся((
Боляче.. Ці хлопці теж були молодими, мали батьків, закохувались..
Продати пам'ять про них, зневажити їх смерть - щоденні вчинки компромісів та зрад...",- написала Вітовська.