Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні кадри Кароліни, на яких вона була відображена в затишній домашній обстановці. Так, артистка нібито тримала на руках пухнасту кішечку породи саванна, ніжно притискаючи її до обличчя і посміхаючись на камеру. При цьому красуня приміряла стильний пухнастий светр молочного кольору, а довге волосся акуратно зібрала назад.

Варто відзначити, що обличчя Ані її найвідданіші шанувальники підставили за допомогою фотошопу замість іншого користувача Instagram, чим з легкістю могли б заплутати наївних фанатів Лорак. Аудиторія виконавиці обожнює ретушувати фото свого кумира таким чином, то "домальовуючи" їй романтичні стосунки з давнім другом Сергієм Лазарєвим, то другу дитину, а то і зовсім "роздягаючи" зірку.

"- цей користувач безнадійно закоханий в котиків 🥰"

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, в житті Ані Лорак і її доньки Софії дійсно відбулося поповнення: під Новий рік зіркова мама подарувала щасливій дівчинці грайливого 2-місячного цуценя породи мальтіпу, якого вони вже назвали Тошею.