Українська співачка Ольга Полякова показала фанатам, як відвідала екскурсію на заводі з виготовлення напівфабрикатів.

Відповідні відео зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Оля Полякова відома мало не кожному українцю завдяки своїй епатажності, голосу і відкритості в соціальних мережах. Вона не соромиться показувати фанатам свої захоплення, хоч вони часом викликають сумніви.

На цей раз співачка вирішила відійти від особистого життя і показала передплатникам завод напівфабрикатів, на якому вона побувала на екскурсії. На початку зірка зняла, як робляться сосиски: спочатку подрібнюють сало і різні види м'яса до стану піни, в них додають харчовий барвник на основі буряка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після цього вони відправляються в спеціальну машину, яка фасує їх в поліетилен. Далі вироби відвозять в камеру термічній обробці, де вони піддаються гарячому копченню на основі натуральних тирси.

Полякову вразив той факт, що на заводі не додали в сосиски ніяких сторонніх інгредієнтів, зокрема, папір, і що вони зроблені насправді з натуральних продуктів.

Коли один із співробітників заводу вимірював довжину фасованих сосисок, співачка навіть пожартувала:"Івлєєва каже, що 15 сантиметрів це мало".

Нагадаємо, що Оля Полякова розбурхала уяву фанатів спокусливими кадрами.

Як повідомляв портал Знай.иа, Могилевська показала фото з вечірки Кухар і нарвалася на образу Полякової

Також Знай.иа писав, що 15-річна дочка Полякової забила на уроки і пустилася у всі тяжкі з подружками.