З'явилася інформація про те, що народного депутата Олександра Дубинського виключили з фракції "Слуга народу".

За виключення проголосували 198 нардепів, проти - 29, 19 осіб взагалі не відгукнулися. Це сталося через американські санкції, про це стало відомо сьогодні, 1 лютого 2021 року, в понеділок. Про це повідомив журналіст Макс Назаров у себе в акаунті Telegram під назвою "нахабний".

Перша спроба вигнати його з правлячої партії була ще 25 січня, сам Дубинський ще не давав жодних коментарів з приводу свого виключення по прибуттю на засідання фракції.

Дубинського вигнали з "СН", скріншот: Telegram
Дубинського вигнали з "СН", скріншот: Telegram

"Ми побачили справжні обличчя політичних акторів в офісі президента і в парламенті. Прекрасно розуміємо, що це маніпулятивний результат, який був необхідний конкретним людям для отримання політичних дивідендів для вирішення своїх проблем", - зазначив після голосування Дубинський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Його ж поллега Ольга Василевська-Смаглюк у себе в Telegram заявила про те, що це було найкоротше засідання фракції, куди Олександр приходив з Тетяною Костіною — своїм адвокатом.

Чоловік кілька тижнів тому потрапив під санкції Сполучених Штатів Америки за "втручання у вибори президента". Президент України Володимир Зеленський в день свого народження запропонував Дубинському покинути фракцію, але той вирішив відмовитися від такої можливості.

Дубинського вигнали з "СН", скріншот: Telegram
Дубинського вигнали з "СН", скріншот: Telegram

Нагадаємо, Разумков розповів про розпуск Верховної Ради - офіційний коментар.

Як повідомляв "Знай.ua", чому Росія ввела санкції проти "Слуг": вдалося встановити справжню причину

Знай.ua писав, Зеленський засвітився в компанії з молоденькими дівчатами: "Я вас бачу"