Відома російська бодібілдерка і багаторазова чемпіонка світу Наталія Кузнєцова вразила фанатів пляжним фото в бікіні.

Відповідний кадр дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Наталія Кузнєцова вже не перший рік знаходиться в центрі уваги громадськості завдяки своїм значним формам. При скромному зростанні в 173 см дівчина важить близько 110 кілограм. Все це-завдяки наполегливим тренуванням і роботі над собою. Не кожен чемпіон світу з бодібілдингу може похвалитися такими м'язовими обсягами.

Незважаючи на те, що така статура виглядає для людей незвично, Наталя лише пишатися своїм тілом і всіляко показує його в соціальних мережах. Нещодавно спортсменка опублікувала фотографію, на якій постала в скромному різнобарвному бікіні.

На знімку Наталя продемонструвала не тільки красивий купальник і стильні окуляри, але і виставила у всій красі свою мускулатуру. Вона підняла груди, щоб показати фанатам сталевий прес, а також похвалилася біцепсами на руках і ногах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"мрії про рельєфному пресі, схожому на пральну дошку, на жаль, найчастіше так і залишаються мрією. А реальність — це "подушка безпеки" там, де повинен бути пружний живіт", - написала Кузнєцова.

Дівчина зазначила, що за місяць до поїздки на море прес не накачати, а навіть якщо хтось влазить в сукню на два розміри менше нього, то це не допоможе виглядати в купальнику презентабельно. Спортсменка зазначила, що зробити красиву фігуру можна лише за кілька місяців наполегливої роботи на собою.

"поки, найчастіше на пляжах картина наступна - всі, хто готувалися до літа, на море чомусь не приїхав", - підсумувала Наталя.

Нагадаємо, що чемпіонка світу з бодібілдингу закинула потужну ніжку "богині": "Ось це окіст".

Як повідомляв портал Знай.иа, Наталія Кузнєцова втиснула потужні ноги в облягаючі лосини.

Також Знай.иа писав, що чемпіонка з бодібілдингу довела свою жіночність і оголила накачані принади.