Відомий співак, народний артист України Віктор Павлик вперше заговорив про втрату сина, 21-річного Павла. Відомо, що хлопця не стало в серпні 2020 року.

Звичайно, артисту було занадто складно розмовляти на цю тему. Втім, для "Зіркового шляху" @viktorpavlik відкрив свою душу. Про це стало відомо завдяки публікації програми в мережі Instagram.

"Перший місяць я просто плакав щодня, не знаходив собі місця. Вночі плакав, вранці прокидався і плакав, засинав і плакав. Коли ми в Києві, щотижня їжджу до Павла на могилу. Ми молимося, я з ним спілкуюся", - розповів Віктор Павлік.

Павло і Віктор Павліки, фото з соцмереж
Павло і Віктор Павліки, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До слова, пізніше біль виконавця вилилася в ліричну композицію: "Я зараз нову пісню записав - пам'яті свого сина Павла. "Мій янгол" називається. Це дуже гарний романс під гітару. Не пишу пісень практично, але тут якось осінило, і я написав".

І додав - постійно відчуває, що його Павло стоїть поруч. Немов дійсно став його янголом-охоронцем.

Варто також нагадати нашим читачам, що український співак, народний артист України Віктор Павлік зізнався, що мав проблеми з алкоголем і навіть змушений був звертатися за медичною допомогою через зловживання спиртним.

"Тусовка, люди, друзі", - згадує "бурхливі" роки зірка, і відразу відзначає одну обставину: "Дозволяв випити собі коньяк, віскі, самбука.. Все що горить. Пиво і так далі".

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлика до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

Як повідомляв Знай.uа, вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло весною".

Знай.uа писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "Пережив свою дитину".