Варто нагадати нашим читачам, що кілька місяців тому завершився перший сезон популярного шоу "Холостячка". Відома українська акторка Ксенія Мішина, зірка серіалу "Кріпосна" знайшла своє кохання, її серце завоював автор жартів студії "Квартал 95" і ведучий заходів Олександр Еллерт.

Тепер же йде 2021 рік і фанати хочуть другий сезон, і нову героїню. Це не дивно, адже потенційних героїнь дуже багато - є з кого вибрати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці проєкту "Холостячка" в мережі Instagram.

Публікація фанатської сторінки шоу "Холостячка", скріншот: Instagram
Публікація фанатської сторінки шоу "Холостячка", скріншот: Instagram

"Кого б з цих дівчаток хотіли б бачити в холостячці?", - запитали у передплатників автори публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На опублікованому дуал-колажі можна побачити двох українок, справжніх красунь - співачку Аліну Гросу та акторку Дарину Петрожицьку. Шанувальники шоу відразу ж почали активно коментувати публікацію: "Гросу", "Дарину", "Аліна", "Дарину", "Дашу", "Леся Нікітюк! Це буде шоу! Всі прилипнуть до телевізорів! І вона знайде свою любов! А то щось так в житті не виходить і немає часу на це!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Аліна Гросу поділилася своїми враженнями від зйомок другого сезону серіалу "Таємне кохання". Відповідний пост вона опублікувала в Instagram. Гросу розповіла шанувальникам про закінчення зйомок сезону "Таємне кохання". Вона подякувала всім, з ким працювала, а також поділилася дивними подіями. Артистка розповіла, що з початком зйомок у житті всіх, хто був пов'язаний зі стрічкою, починала відбуватися якась містика і треш.

Раніше повідомляли, розлучена Аліна Гросу показала більше ніж можна: "Хочете?".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик і Аліна Гросу: дивовижна схожість "хрещеної" мами і доньки.

Знай.uа писав, Аліна Гросу поділилася закінченням важливої справи: "Дякую кожному члену…".