Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила зворушливе архівне відео, зроблене ще в далекому 2003 році, коли вела пісенне шоу "Шанс" разом з кращим другом Кузьмою "Скрябіним". Красуня згадала кумедний момент, коли нібито образилася на Андрія Кузьменка, не прийнявши від нього квіти, проте він вирішив виправити ситуацію, виконавши хіт Наталії "Місяць" в жартівливій манері.

Таким незвичайним чином Могилевська вшанувала пам'ять давнього друга, соліста групи "Скрябін" Андрія Кузьменка (Кузьму), який трагічно загинув 2 лютого 2015 року. 17 серпня 2020 року легендарному виконавцю могло б виповнитися 52 роки.

Варто відзначити, що Андрій Кузьменко на 86 км траси "Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя", біля села Лозуватка за кермом власного автомобіля зіткнувся з молоковозом ГАЗ-5312 і від отриманих травм загинув на місці ДТП через кілька годин, так і не дочекавшись швидкої допомоги і рятувальників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Як же мені не вистачає тебе, мій друг!

Моя щедра Душа!

Моє велике красиве, добре серце!"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".