В мережі опубліковано відео перших хвилин пожежі в торговому центрі "Епіцентр" у Первомайську Миколаївської області.

Відео публікують в місцевих Telegram-каналах та соцмережах, воно за лічені хвилини стало вірусним.

На оприлюднених кадрах видно, що полум'я відразу охопило площу близько трьох квадратних метрів. Співробітники спочатку намагалися впоратися з вогнем самотужки.

На відео також потрапив чоловік з сокирою. Але наразі невідомо, чи є він тим самим палієм, про якого повідомила поліція.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, під Миколаєвом в "Епіцентрі" спалахнула масштабна пожежа.
Вогонь охопив близько чотирьох тисяч квадратних метрів. У пресслужбі поліції Миколаївської області вже заявили, що затримали чоловіка, який підпалив торговий центр і напав на охоронців.

Як повідомляв портал Знай.ua, поліція з'ясувала особу чоловіка, який влаштував підпал в торговому центрі.

Також Знай.ua писав, зловмисник, який влаштував підпал в торговому центрі, накинувся з сокирою на охоронців.

37-річний чоловік прийшов в торговий центр з ножем і сокирою. У відділі лакофарбових товарів він почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, але у відповідь зловмисник вдарив його сокирою, підпалив приміщення і кинувся втікати.