У Британії помер всесвітньо відомий ветеран Том Мур, який під час пандемії зібрав понад 32 мільйони фунтів стерлінгів для допомоги лікарям і медсестрам.

Про смерть чоловіка повідомила його сім'я, а також звістка з'явилася на його офіційній сторінці в Twitter.

100-річний ветеран Великобританії прославився на весь світ завдяки відкриттю збору на честь свого ювілею. Після лікування від раку і зламаного стегна, Том Мур захотів подякувати лікарям і відкрив збір грошей для допомоги медикам, які борються з пандемією.

Том Мур / фото: Twitter
Том Мур / фото: Twitter

За час весняного карантину ветеран зміг зібрати понад 32 мільйони фунтів стерлінгів (45 мільйонів доларів), чого він навіть не очікував. На знак визнання заслуг Тома Мура Єлизавета II присвятила його в лицарі. Капітан також отримав почесне звання полковника Збройних сил Великобританії.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що кілька днів тому Том Мур опинився в лікарні і отримав позитивний тест на коронавірус COVID-19. Оскільки він лікувався від пневмонії, лікарі не встигли дати йому вакцину і він помер.

Нагадаємо, що Віктор Павлік присвятив вірш загиблому синові, українці ридають.

Як повідомляв портал Знай.иа, 90-річна українка врятувала життя воїнам, пораненим під Іловайськом.

Також Знай.иа писав, що в Одеській області під час пологів померло немовля, поки швидка допомога намагалася пробратися крізь снігопад.