Олексію Навальному замінили умовний термін на реальний.

Відомого російського опозиціонера, який постраждав від отруєння в РФ, визнали винним у тому, що він порушив вимоги умовного покарання. Навального затримали та заарештували відразу після повернення з Німеччини, де він проходив лікування.

У вівторок, 2 лютого в Московському міському суді проходило виїзне засідання Симоновського райсуду у справі Олексія Навального. ФСВП заявляла, що він порушив умови випробувального терміну у справі "Ів Роше" і тому йому треба замінити умовний термін на реальний. Генпрокуратура визнала законною вимогу ФСВП .

Суд замінив Олексію Навальному умовний термін реальним та призначив покарання у вигляді трьох з половиною років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Навальний в суді, фото з вільних джерел
Навальний в суді, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Прихильники опозиціонера зібрались біля суду, щоб підтримати його. До будівлі не пускали нікого, крім журналістів з редакційними завданнями.

За даними правозахисників, затримано понад 300 осіб.

На судовому засіданні були присутні співробітники посольств кількох зарубіжних держав, зокрема Великобританії, Швейцарії, Латвії, Болгарії, Польщі, Австрії.

Нагадаємо, в Росії розпочались масові акції на підтримку Навального

Як повідомляв портал Знай.ua, на масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше

Також Знай.ua писав, Навальний заявив, що його отруїли у СІЗО