У Російській Федерації збільшується кількість протестувальників, що вийшли на акції на підтримку опозиціонера Олексія Навального.

Вони почалися з Владивостока, де почалися сутички з представниками правоохоронних органів. Відразу ж після повернення Навального в Росію, його заарештували на 30 діб до 15 ферваля. Його команда слідом опублікувала на просторах Youtube відео-розслідування з історією про найбільший хабар. "Палац для Путіна" з 19 січня зібрав вже більше 68 мільйонів переглядів і це число продовжує зростати.

На початку ролика значиться заклик до акцій протесту на центральних вулицях міст. Зараз в РФ загострюється градус протесту, по всій країні кількість затриманих перевищила 380 осіб. Під руку попався і неповнолітній хлопчик з Москви. Протестувальники ж закидають представників поліції сніжками, у відповідь же правоохоронці застосовують кийки.

Туалетні Йоржики стали одним з нових символів протесту, пов'язаних з розслідуванням Навального про Путіна. Але є і хороші новини, зокрема, в Читі поліцейські відмовилися розганяти мітинг, а в Москві деякі співробітники Росгвардіі пригощають людей гарячим чаєм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У центр Москви рухається Спецтехніка.

Військова техніка рухається до протестувальників, фото: Telegram
Військова техніка рухається до протестувальників, фото: Telegram

З'явилися перші поранені, жителі Москви і Пітера вийшли на протести після громадян Східної Росії. Люди закидають ОМОН димовими шашками, яйцями та іншими предметами. Відбуваються іноді досить жорсткі затримання. На офіційній сторінці США в Twitter заявлено, що Байден підтримує протестувальників.

Байден за протестувальників у РФ, скріншот: Twitter
Байден за протестувальників у РФ, скріншот: Twitter

Нагадаємо, в Росії почалися масові акції на підтримку Навального: повстав Владивосток, почалися сутички з поліцією

Як повідомляв "Знай.ua", Невзоров знайшов застосування палацу Путіна: "Буде чудовий пансiонат для ветеранiв АТО"

Знай.ua писав, у Калінінграді Путіну "відрізали" голову: "Винних покарати..."