Дружина відомого українського виконавця Сергія Бабкіна Сніжана поділилася радісним Селфі з Відня.

Відповідне фото актриса опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Не так давно Сергій і Сніжана Бабкіни вирушили до Відня, що жодним чином не приховують від шанувальників. Раніше Виконавець написав, що вони прилетіли до Австрії на операцію - йому діагностували рідкісне захворювання очей.

Актриса розповіла, що приїхали до Відня вони на тиждень і сподівалися прогулятися по красивих місцях і скупитися в цікавих магазинах. Однак, в Австрії ввели жорсткий карантин, тому всі заклади і магазини закриті аж до їх відльоту в Україну.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На щастя, подружжю вдалося роздобути смачну віденську каву, про що Сніжана розповіла не тільки в історіях, а й опублікувала радісне Селфі з чоловіком. У неї в руках знаходилося дві стаканчики кави, а Сергій шалено поїдав рожеве тістечко.

"Як ви зрозуміли - настрій у нас відмінний, Непокобілі(ой) непохитний! Компанія незмінна і відмінна!",- написала Бабкіна під фото.

Нагадаємо, що Сніжана Бабкіна розкрила шанувальникам головний секрет правильних медитацій.

Як повідомляв портал Знай.иа, сліпнучий Сергій Бабкін показав, як виховує маленького сина.

Також Знай.иа писав, що Сергій Бабкін оголосив про відхід, хвороба вичавлює всі соки.