Колишня дружина Армі Хаммера вперше прокоментувала його людожерські нахили. За її словами, актор вміло приховував свою темну сторону.

Секс-скандал за участю 34-річного Армі Хаммера останнім часом знаходився на перших шпальтах таблоїдів, його обговорювали, здається, всі. Лише колишня дружина актора Елізабет Чамберс зберігала мовчання. До преси долітали лише інформація інсайдерів про те, як жінка сприйняла шокуючі свідчення колишніх коханок колишнього чоловіка.

38-річної Елізабет Чемберс, телеведуча, фотомодель і власниця мережі пекарень Bird Bakery, нарешті вперше публічно відреагувала на скандал зі своїм ексчоловіком.

У своєму пості в Instagram Елізабет Чамберс написала:

"Протягом кількох тижнів я намагалася осмислити все, що сталося. Я шокована, убита горем і спустошена. Крім горя, я слухаю і буду продовжувати слухати і вивчати ці делікатні питання. Я не усвідомлювала, як багато я не знала".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Чамберс сказала, що вона підтримує "всіх жертв нападу або жорстокого поводження" та закликає «будь-якого, хто випробував цей біль, звернутися за допомогою, якої потребує".

скрін з Instagram Елізабет Чамберс
скрін з Instagram Елізабет Чамберс

Зазначимо, що до анонімних "зливів" нещодавно додалися і свідоцтва моделі Пейдж Лоренц, колишньої дівчини Хаммера.

Пейдж Лоренц, фото Instagram
Пейдж Лоренц, фото Instagram

Вона розповіла, що у підвалі Армі є таємна кімната з різними БДСМ-атрибутами. Під час сексу з Пейдж актор, не питаючи згоди, вирізав на її шкірі ножем букву "А", в знак того, що дівчина належить тільки йому. Раніше Хаммер шукав хірурга, який видалить білявці ребра, щоб можна було їх засмажити й з'їсти.

Нагадаємо, американського актора Армі Хаммера звинуватили в канібалізмі.

У мережі з'явилися скріни листувань з його колишніми сексуальними партнерками, в яких він ділився своїми страшними фантазіями та називав себе "канібалом на 100%".

Як повідомляв портал Знай.ua, російська коханка виклала БДСМ-листування з одруженим Армі Хаммером

Також Знай.ua писав, Армі Хаммер познущався з кози