Розсипчастий "тертий" пиріг з будь-яким варенням, або свіжими ягодами та фруктами в літній сезон – дуже смачна випічка, яка пам'ятається багатьом ще із дитинства.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Яйце - 2 шт.
- Пшеничне борошно - 500 г
- Вершкове масло - 200 г
- Цукор - 250 г
- Ванілін - 0,5 ч. л.
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Полуничний джем - 200 г
Приготування:
⠀
Поставте масло розтоплюватися в невеликій каструльці. За цей час просійте борошно з розпушувачем. Розтоплене масло вилийте в глибоку миску і змішайте з цукром, яйцями і ваніліном. Повільно додавайте борошно в рідку суміш, замішуючи тісто.
Коли тісто буде готове, розділіть його на дві частини. Першу частину покладіть в морозилку на 1 годину, а другу розкачайте і викладіть в промаслену форму. Покрийте її шаром джему товщиною приблизно 1 см.
Дістаньте тісто з морозилки і натріть його на великій тертці. Рясно посипте стружкою джем і випікайте тертий пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці на 25 хвилин. Готовий пиріг розріжте на довгасті ромби і посипте цукровою пудрою.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості