Напевно, вам часто зустрічалося в меню блюдо дуже незвичайної подачі: борщ всередині хліба. Чи реально такий же приготувати на своїй кухні? Цілком, ми зараз розповімо вам, як це зробити.

Для борщу в хлібі вам знадобиться:

Борщ у булці, скріншот з Instagram
Борщ у булці, скріншот з Instagram

300 гр ковбасок (або м'яса)

2-3 картоплі

Популярні новини зараз
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

банка консервованої квасолі (або 300 гр відвареної квасолі))

1 шт ріпчастої цибулі

250 мл перетертих помідор

30 мл рослинного масла

сіль, перець за смаком

1.3 чайної ложки гострого перцю

зелень

Рецепт приготування:

Борщ у булці, скріншот з Instagram
Борщ у булці, скріншот з Instagram

Відваріть картоплю у воді до напівготовності, потім додайте туди нарізану ковбасу, сіль, паприку і варіть близько 10 хвилин на слабкому вогні.

Борщ у булці, скріншот з Instagram
Борщ у булці, скріншот з Instagram

Потім в окремій сковорідці слід обсмажити цибулю на рослинному маслі, згасити його разом з перетертими помідорами.

Борщ у булці, скріншот з Instagram
Борщ у булці, скріншот з Instagram

У каструлю додати квасолю і зажарку. Варіть після цього ще приблизно 5 хвилин. В самому кінці потрібно додати зелень (кінза і кріп підійдуть найкраще). Подається такий борщ в булці, і виглядає дуже ефектно.

Нагадаємо, стало відомо, як приготувати рисову кашу лівою рукою і навіщо це робити.

Як повідомляв Знай.uа, господині поділилися оригінальним рецептом торта"Наполеон".

Також Знай.uа писав, що опубліковано рецепт сирної запіканки без борошна, цукру і манки.