Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

3 лютого знаменитість святкує день народження - красуні виповнюється 39 років. На честь свята артистку вже встигли привітати багато зірок шоу-бізнесу, друзі та рідні люди, не забув про важливу дату і коханий чоловік Віри, продюсер і композитор Костянтин Меладзе.

Так, на своєму акаунті в Instagram він розмістив ніжний портретний кадр дружини в розкішному золотому вбранні, не шкодуючи для Брежнєвої теплих слів. Чоловік зазначив, що кохана є для нього прикладом для наслідування.

"Сьогодні свій День народження відзначає Віра Брежнєва! @ververa 🎂

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Для нас Віра джерело натхнення і приклад для наслідування. Красива, витончена. Добра і ніжна в житті, відповідальна і прагнуча ідеалу в роботі.

Бажаємо Вірі здоров'я, натхнення і щастя. Продовжувати радувати шанувальників своєю творчістю і щоб ніякі перешкоди не змогли на це вплинути!

З любов'ю, сім'я Meladze Music💞"