Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися архівні кадри Кароліни, на яких вона була відображена в дуже незвичайному образі. Так, артистка приміряла лише білосніжний халатик, роблячи селфі в номері готелю.

При цьому красуня ніжно посміхалася на камеру, розпустивши довге каштанове волосся і доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Шанувальники Ані зізналися, що сумують за щирими селфі кумира, захоплюючись ніжністю виконавиці і порівнюючи її з живою лялькою.

"Улюблена лялечка @anilorak .

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

😍 😘Сама ніжність! 😍😍"

Фолловери залишилися в захваті, придавшись ностальгії: "Люблю,я Вами захоплююся і поважаю, гордість .ви Така молодець , у вас стільки енергії ,добра хороша співачка і мама ,світла, як ангел .👍 👩 🎤 ", "А_які_очі, сама_чудо❤️🔥 😍"," шалено люблю і обожнюю", " красуня Ані 👏😊👍❤️❤️", "красиві очі, гарний погляд, світяться очі на фото, красиве фото,.ти супер Ані 😍".