Зеленський пояснив рішення РНБО про закриття телеканалів в Україні

Президент України Володимир Зеленський пояснив ситуацію навколо санкцій щодо закриття каналів. Президент зазначив, що санкції введені відразу після того, як зафіксували та обговорили конкретні підстави для них.

За яким правописом випускникам готуватися до ЗНО: пояснення міністра Малюськи

Міністр юстиції Денис Малюська пояснив, що рішення Окружного адмінсуду Києва щодо скасування нового правопису не набуло чинності. За його словами, Мін'юст подасть на нього апеляційну скаргу.

Українці лютують через подвійні платіжки за газ: "Хто кому винен?"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці обурені через те, що їх примушують з невідомих причин оплачувати так звану "доставку газу". більшість газових трубопроводів "будувалися ще за Радянського Союзу". Прокладаючи газопроводи до своїх осель, люди у селах самотужки купували труби та сплачували за роботи.

Прем'єр не з'явився на важливу тарифну нараду – у Верховній Раді назрівають протести

Початок П'ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання, урочистий старт якій був даний 2 лютого, явно не задався. Другий день поспіль в сесійній залі лунають заяви про нестачу найкритичніших питань для сотень тисяч українців. Та сьогодні в Парламенті в центрі обговорень опинився, власне, сам прем'єр-міністр Денис Шмигаль і "наплювацьке" ставлення Уряду.

На Україну насувається ураган

У деяких українських областях очікуються сильні пориви вітру, які несуть загрозу. За інформацією Укргідрометцентру, в цих регіонах пориви вітру досягнуть 15-20 м/с. У МВС оголосили I рівень небезпеки, жовтий.