Відома трилогія фільмів "Володар Перстнів" вийде в якості 4K Ultra HD і буде доповнена режисерськими версіями.

Детальніше про це розповідає видання "The Verge".

Повідомляється, що 1 грудня 2020 року на американських стрімінгових платформах можна було придбати трилогію фільмів "Володар Перстнів", тільки перероблену під найвищу якість. Творці фільму захотіли зробити ремейк, щоб легендарну трилогію можна було дивитися на сучасних плазмах, не мружачись від поганої якості.

Оскільки всі фільми були зняті на 35-мм плівку з використанням великої кількості практичних ефектів, перевести фільм в кращу якість не склало труднощів. Переводом фільму в 4К зайнялася компанія IMAX.

Актор Шон Естін висловив свою думку про ремейк легендарних фільмів:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Тепер, оскільки він у форматі 4K UHD, Ви знаєте, що це буде найнеймовірніше враження від домашнього перегляду".

Однак, крім запуску оновленого фільму на стрімінгових платформах, буде можливість придбати бокс-сет трилогії в якості 4K UHD, які включатимуть як театральну, так і розширену версії всіх фільмів, є також Ultimate Collectors Edition з новим бонусним контентом і оновленими дисками Lotr Blu-ray, які повинні з'явитися влітку 2021 року.

Нагадаємо, що стала відома головна сюжетна лінія нового "Володаря кілець".

Як повідомляв портал Знай.иа, анонсована остання книга про "Володаря кілець".

Також Знай.иа писав, що Фродо з "Володаря кілець" звернувся до головного конкурента Лукашенка.