45-річна голлівудська акторка Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку березневого номера британського Vogue. Зірка запросила головного редактора видання Едварда Еннінфула в свій будинок в Лос-Анджелесі, де і відбулася фотосесія для глянцю.

Обкладинка нового номера вийшла в двох варіантах – кольоровому і чорно-білому. На першому фото Анджеліна постала в елегантному образі, що складається з бежевого шовкового топа, спідниці-олівця і накинутого на плечі пальто того ж кольору, а на другому – в чорній водолазці і брюках в тон.

В інтерв'ю з головредом британського Vogue Джолі розповіла про взаємини з колишнім чоловіком Бредом Піттом і дітьми.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Заради дітей я хотіла, щоб їх батько був поруч. Він живе в п'яти хвилинах ходьби від нас. Найбільше мені подобається, що тут є багато стежок і місць, де можна прогулятися і подумати. Мені дуже пощастило, що ми знайшли таке місце. Останні кілька років були досить важкими. Я зосередилася на зціленні нашої сім'ї. Все повільно повертається, ніби лід відтає, і в тілі відновлюється кровообіг", - зізналася акторка.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі зважилася на розмову про домашнє насильство: "Постарайтеся знайти союзників".

Як повідомляв портал Знай.uа, Бред Пітт не витримав любовного трикутника і розпрощався з красунею Потуральскі.

Також портал Знай.uа писав, що Бред Пітт хоче відсудити опіку над дітьми, Джолі втомилася: голлівудське розлучення триває.