Тарас Цимбалюк поділився фото, на якому постав з голим торсом, демонструючи свої кубики пресу та тату.

Молодий український актор, який виконав головну роль в екранізації "Чорного ворона" і серіалі "Спіймати Кайдаша", показав фотографію, якою завів своїх фанаток.

Актор порозмірковував в Instagram про те, як важливо правильно тренувати своє тіло у спортзалі, звертаючи увагу на індивідуальне сприйняття фізичних вправ.

"Кажуть: "Сало - сила, спорт - могила"! Це правда. Професійні спортсмени, після закінчення кар’єри все життя мають неприємні сюрпризи зі здоров’ям. А тим більше любителі, котрі працюють з залізом. Вони зовсім не думають, що буде з їхнім серцем і колінами через 10 років, наприклад", - зазначив актор.

На переконання Цимбалюка, потрібно звертати свою увагу на якість виконання вправ.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Перевірив на собі і раджу вам! Краще себе почуваєш, а результат може бути кращим, ніж коли ти жмеш 140. Подумайте про це", - радить актор.

Свої роздуми Тарас Цимбалюк проілюстрував фотографією, на якій позував з голим торсом, демонструючи відмінну спортивну форму та "інтимні" татуювання.

"Мені подобаються твої тату, а особливо "PWR", що воно означає?", - цікавляться фоловери.

"Якби тренером була жінка, а ви б були неодруженим - то тренер б сказала: "Тарасе, роздягайся і лягай", - жартують шанувальники.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк поділився кадрами з фотосесії зі своєю коханою

Як повідомляв портал Знай.ua, Тарас Цимбалюк підкорив голим тілом навіть хлопців

Також Знай.ua писав, Тарас Цимбалюк виявився "шаманом"