З російського міста Перм прийшли дуже моторошні новини. Так, кривава драма сталася на вулиці Єсеніна. Перехожі знайшли біля під'їзду однієї з багатоповерхівок тіло літнього чоловіка в калюжі крові.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "112".

Повідомляється, що люди викликали поліцію. Ті піднялися в квартиру, де жили родичі вбитого, але там на них чекала ще більш моторошна картина - обезголовлений труп молодої жінки і стільки крові, що вона протекла в квартиру поверхом нижче.

Жорстоке вбивство в Пермі, фото: Telegram
Жорстоке вбивство в Пермі, фото: Telegram

Через пару годин затримали і підозрюваного - чоловіка загиблої, Шохназара Шосафарова. Його 21-річна дружина Шобнам втомилася жити за східними канонами, сидіти вдома безвилазно і займатися тільки господарством і дітьми.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дівчина заявила, що хоче розлучення. Близько місяця Шохназар виношував план вбивства, але все сталося спонтанно. Чергова сварка і ніж під рукою. Завдавши дружині кілька ножових поранень, вбивця відрізав їй голову - знак кари за зраду. Шобнам була на 3 місяці вагітності, а за розправою спостерігали діти 1,5 років і 4 місяців з народження.

Жорстоке вбивство в Пермі, фото: Telegram
Жорстоке вбивство в Пермі, фото: Telegram

За інформацією джерела російських журналістів, під час жорстокого подвійного вбивства, яке сталося в Пермі, в квартирі перебували діти. Одній дитині півтора року, другій 4 місяці. Вчора їх відвезли в соціальну установу Пермі.

Тим часом, в соціальних мережах з'являлися повідомлення про те, що місцеві жителі хотіли влаштувати самосуд над вбивцею, проте поліцейський кардон було виставлено, щоб не заважати співробітникам правоохоронних органів провести слідчі заходи, а також безпечно відвести дітей з місця трагедії.

Раніше повідомляли, жахливе вбивство приголомшило Україну, таке не забути: "В руках голова батька, обмотана нутрощами друга".

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі сімейні розбірки закінчилися різаниною: він, вона і колишній з ножем.

Знай.uа писав, чоловік відрізав голову 6-річному синові друга - поліція досі не може допитати злочинця через наркотичне сп'яніння.