Популярна українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка здобула велику популярність після перемоги в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом України Володимиром Зеленським, обрадувала шанувальників новим танцем.

Цього разу Олена змогла зробити з двох стилів справжній шедевр. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Шоптенко в мережі Instagram.

"У дитинстві у мене була улюблена гра. Я брала будь-які 2 речі, розбирала їх, брала, як мені здавалося, найкращі їх частини (ну або ті, що відділялися) і компонувала між собою. У підсумку виходила вдосконалена модель, як я вважала, яка може і непотріб, однак точно краще.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Здавалося б, така тяга до винахідництва повинна була перерости на якусь відповідну професію в галузі науки чи що, але вона проявилася в хореографії. Я постійно вивчала різні танцювальні напрямки саме для того, щоб переродити їх у свій бальний танець і створювати щось абсолютно ні на що не схоже. Згодом це стало моїм улюбленим прийомом, я знайшла себе саме в з'єднанні абсолютно різних танцювальних стилів між собою. Цього разу аргентинське танго з партером стріп пластики. Як вам такий експеримент?", - пише Олена Шоптенко.

Раніше повідомляли, поки Полякова з Фреймут на Мальдівах: легенда "Танців з зірками" показала сувору українську зиму.

Як повідомляв Знай.uа, Шоптенко показала "новорічне диво" для всіх, кому лінь наряджати ялинку.

Знай.uа писав, легенда "Танців з зірками" Шоптенко підказала найкращий час для схуднення: жодних відмовок.